Ügyvédjelölt Reality

Történetek egy ügyvédjelölt praxisából vágatalanul. Justitia szoknyája mellől élőben

Friss topikok

  • Lanolin: Mivel nem kapott büntit, nyugodt szívvel kèszülhet a következő rablására, italozó èletmódja enyhít... (2015.11.10. 17:13) Vihar utáni tájkép
  • B.O.L: Keves az ugyfel, hat ez azert nekem ujdonsag itt az egyesult kiralysagban talan az ugyvedek jartak... (2009.05.03. 15:23) dolgos 7köznapok

Linkblog

HTML

Állásváltás

2009.06.22. 11:02 | Ügyvédjelölt | Szólj hozzá!

Bizony még egy éve sem dolgozom előző kenyéradómnál, de máris ügyvédet váltok. No de nem úgy ahogy mások szoktak. Nem hogy békében váltunk el, de a legnagyobb egyetértésben, révén korábbi kenyéradóm szünteltetni fog.

Ilyen, az ha egy ügyvéd 30 év ügyvédi pályafutás után keres egy (nem jól fizető de) biztos állást, ahol nyugdíjig még elveregődhet, mert annyira beszűkült rá a piac.

Fura azt hallani, hogy mások nem panaszkodnak csak mi panaszkodunk ogy felszívódtak az ügyfelek, és érthető belőlük élünk, felszívodott a megélhetés is.

Így új ügyvédet kerestem helyben egy fiatal anyukát közepesen sok házi teendővel. Talán részemre jut annyi lehetőség, hogy a korábbi irodámból való távozásom után is a zökkenő mentes átirányítást-átállást levezényelhessem.

Hivatalosan már ma kezdtem volna, de nem egyeztettünk ekllően, így közben derült ki, hogy tárgyalása van délelőtt, és mivel se kulcsom se semmim oda így még nosztalgiázom egy kicsikét az első munkahelyemen.

Aztán jön az aprólékos költözködés, valahogy így. Szegényesen de mindre tekintettel :-)

 

 

 

 

 

Üdv: Jelölt úr

Címkék: jelölti állás váltás állásváltás jelölti munka szünetelés új ügyvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvedjelolt.blog.hu/api/trackback/id/tr871200535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása