Ügyvédjelölt Reality

Történetek egy ügyvédjelölt praxisából vágatalanul. Justitia szoknyája mellől élőben

Friss topikok

  • Lanolin: Mivel nem kapott büntit, nyugodt szívvel kèszülhet a következő rablására, italozó èletmódja enyhít... (2015.11.10. 17:13) Vihar utáni tájkép
  • B.O.L: Keves az ugyfel, hat ez azert nekem ujdonsag itt az egyesult kiralysagban talan az ugyvedek jartak... (2009.05.03. 15:23) dolgos 7köznapok

Linkblog

HTML

dolgos 7köznapok

2008.10.03. 19:26 | Ügyvédjelölt | 1 komment

Lényegében minden nap hasonló fonalra húzza fel magát, ahogy így végig gondolom! A reggelek nagyon nehezn és álmoskásan indulnak, azonban a barátságtalan hideg azonnal felébreszt, miközben próbálom a reggelit magamba diktálni! Az ügyfelek, vagy nagyon korán ott vannak 8 körül, és akkor foglakozunk velük, de egy biztos fél tízre kirürl a váró, az irodák elcsendesednek. Nincs mese kevés az ügyfél mostanság! Valamikor senki rám sem nyitja az ajtót, és nem egy nap múlik el így!

Néhanapján aztán betéved, egy-egy meber, például a mostani, akinek a gyermeke belecsúszott egy pénzhaísítási ügybe, amivel nagyon úgy tűnik, hogy egy a szokásosnál erőssebb ügyvédi felügyelettel, az én ügyem lesz, Nemsokára mennem kell a megyeszékhelyre ahol beletekinthetek az 1000. oldalt is meghaladó iratanyagba! Ez nekem csak annyiban nagy szám, hogy az eddigi ügyekkel büntetőkkel amikkel találkoztam kb. 30-150 oldalasak voltak, így ezt ha nem is bonyolultnak de terbélyesnek mondanám!

 

A fiúk ahogy a jelenlegi Fáma szól, 10.000 ft ost hamisítottak oly módon, hogy egy fénymásolóval kétoldalasra nyomtattak és egy kétezrest megszabadítottak a csillogoó biztonsági csíktól un. holografikus hatású fémcsíkés azt pedig ráragasztották. Ezek után kis értékű tárgyak vásárlásával eredeti pénhez jutottak!

Legalább 10 helyen vásároltak és legalább ennyi helyen kísérelték meg. Tanulságos eset lehet, és komoly kihívásnak ígérkezeik kezdő személyemre tekintettel!

Ha valaki az Önök környezetében egy húszezressel próbálkozna, íme mire kellene figyelni!

 

 

üdv:Jelölt Úr!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvedjelolt.blog.hu/api/trackback/id/tr77694894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.O.L · http://yourlawstudent.blog.com/ 2009.05.03. 15:23:25

Keves az ugyfel, hat ez azert nekem ujdonsag itt az egyesult kiralysagban talan az ugyvedek jartak a legjobban. Ennyi csodeljeras, atstrukturalas, es kulonbozo vallalati illetve penzugyi buncselekmeny regota nem volt... Mondjuk az is igaz, hogy az atlag britt barmilyen problemaval egybol ugyvedhez rohan, igaz nem is tudna utana nezni a problemajanak itt nincsen btk es ptk :)
süti beállítások módosítása