Ügyvédjelölt Reality

Történetek egy ügyvédjelölt praxisából vágatalanul. Justitia szoknyája mellől élőben

Friss topikok

  • Lanolin: Mivel nem kapott büntit, nyugodt szívvel kèszülhet a következő rablására, italozó èletmódja enyhít... (2015.11.10. 17:13) Vihar utáni tájkép
  • B.O.L: Keves az ugyfel, hat ez azert nekem ujdonsag itt az egyesult kiralysagban talan az ugyvedek jartak... (2009.05.03. 15:23) dolgos 7köznapok

Linkblog

HTML

rendhagyó Péntek

2008.09.22. 15:37 | Ügyvédjelölt | Szólj hozzá!

Bizony bizony! Rendhagyóvá lett a Péntek, mert amelyik irodában álatlában egymagam, magányosan ülök megérkezett a 3 hete távol levő, ám ittlétekor is csak pár napot itt töltő Ügyvédnő! Jelenléte miatt több lehetőségem jutott olyan szakmailag semmiben sem segítő munkák végzésére, mint a másik városbéli ügyvédhez való bámészkodós, hozz egy iratról másolatot útra, valamint posta gyámhaivatal, végrehajtói iroda , nagyszülőknek 60.házassági évfordulójára virágbolt meglátogatására.

 

A nap ezen járkálások és a folyamatosan hol szakadó, hol szitáló eső tompa kopogásának kereszttüzében olyan gyorsan elrepült, hogy egy unalmas irattanulmányozást, (amely az egyik kirendelésből fakadó helyettesítésemhez) elengedhetetlenné vált)említése már nem is szükséges!

 

Üdv:Jelölt úr!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvedjelolt.blog.hu/api/trackback/id/tr100675929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása